| Felhasználó | Hozzászólás |
|
Bruni
Tag
hozzászólások9 |
szia! köszönöm a segítséget ! nem tudtam hogy ilyen nagyra is megnőhetnek :O eddig ahol olvasgattam olyan 60cm-t írtak a sinaloae-ra.
|
|
Sielu
Tag
hozzászólások32 |
Bruni!
Fiatal állatot tarthatsz ekkora terráriumban, de mivel az állatod elérheti a 100-120 cm-es méretet is, ezért egy kifejlett példánynak én min. 60×30x40-es férőhelyet javaslok! (Az én 2 éves floridai királysiklóm ettől egy kicsit nagyobb terkóban van, de még ez is szűkösnek tűnik.)
Remélem segítettem! :)
|
|
Bruni
Tag
hozzászólások9 |
Hello! Azt szeretném megkérdezni hogy egy kifejlett siklónak elég egy 50X30X30cm-es hátterezett terrárium? Előre is köszi a segítséget!
|
|
leo gekk
Tag
hozzászólások20 |
mármint h a terkó széléhez csapom a fejét
|
|
leo gekk
Tag
hozzászólások20 |
hi!
cobra 12!
ha le szeretnéd ölni akk elég 2-3 erősebb csapás a fejére én a terkó szélén szoktam.
|
|
"Cobra 12"
Tag
hozzászólások65 |
sziasztok.
Nagy baj ha a kígyóm nem kezdi el fojtani az áldozatot? Az élő kisegereret lazán elkezdi nyleni:s a fele már a kígyóba van de még él, nem egy szép halál. Tuttok tippet adni hogy tudom leölni az egeret. Döglöt egérnél már nem probléma ha nem gyűrűzi be.
|
|
"Cobra 12"
Tag
hozzászólások65 |
szia
<:AtomicElement>szentem jo a meret. amig nem eri el a kb. 60 cm-t maradhat aztän lehet nagyobbat venni. Az aakitöl vettem azt mondta h 40×40x40 es terkoba tartja a kifejlettt ällatait. Megaztän nem egy mozgekony faj häl istennek.:)
<:AtomicElement>
<:AtomicElement>csäo
<:AtomicElement>(külfoldon vok azert szar az irasom)
|
|
isti
Tag
hozzászólások124 |
30×20x20, végre nem felejtettem el megmérni :)
a nemét nem tudom, viselkedése alapján fiú :) persze ez csak tipp.
|
|
"Cobra 12"
Tag
hozzászólások65 |
szia
én is fenyőzúzalékot használok.Hát párásítás… igaza volt annak a mókusnak tényleg száraz területen laknak. Én hetente 2x szoktam spriccelni. De tiszta ivóvíznek mindig kell lennie a terkóban. Erre érzékenyekte tod a kígyód nemét? Az enyém vszínűleg nőstény.
Üdv.. Bazsi
|
|
isti
Tag
hozzászólások124 |
hali!
hát basszus mindig elfelejtem megmérni a terkót amikor otthon vok… de majd ha eszembe jut megírom:) hátterezett, és ezt teljesen ki is használja, szeret a tetején lapulni meg mászkálni fel-le…
aljzat vörösfenyőkéreg-őrlemény, virágföld és tőzeg keveréke. nálad?
ja, és amit még mindig nem tudok pontosan, h ő szereti a párásítást???
mert vkitől azt hallottam kell, vki azt mondja szárazabb élőhelyet kedvel. én szoktam néha permetezni és ilyenkor mindig nagyon megélénkül.
én amúgy nem bánom h lassan nő, sztem ilyen picikén még cukibb :D el se tudnám most képzelni nagyban :)
üdv
|
|
"Cobra 12"
Tag
hozzászólások65 |
Szia isti
Nem, én képbe vagyok a tartásáról és nekem is egy tavaji példányom van. Csakhát nekem is ők az egyik kedvenc fajtám ésés nyitottam nekik 1 topicot ennyi az egész.
Mellesleg én is tapasztaltamh szeretnek szökdösni:). Első hónapan rengetegszer meglógtt, de most már jobban odafigyelek rá és már legalább 5 hónapja nem volt szökés. Egyedül ami zavar hogy nagyon lassan nőnek. Tartástól függően akár 5 évig is elhúzódhat amígy eléri a kifejlett méretet. Az én kígyóm valamivel több mint 40 cm. Kb. 29-30 fok van nappal és 20-23 fok éjjel. Ez szerintem potimális neki mivel olyan területen él ahol visz. nagy a napi hőingá.
Te mekkora terkóban tartod tiedet ? Nekem 1 35×23 cm-es dobozban van.
Üdv.: Bazsi
|
|
isti
Tag
hozzászólások124 |
hali
nekem van egy szép kis tavalyi gyerkőcöm (ld galéria…)
királysiklók közül ő a kiskedvenc, mert amellett h szép nagyon jófej is, egyáltalán nem félős (szemben a campbellikkel), tök aktív, érdeklődő, szóval minden gond nélkül lehet vele játszadozni, mászkáltatni, nem stresszel…
meg elég strapabíró is, egyszer volt h kiszökött, felmászott a szekrény tetejére majd lezúgott vagy 2métert, de hálistennek semmi baja nem lett. kezdetben elég rosszul evett, mert túl nagy terkóba raktam és ott nem érezte magát biztonságban, mindig bújkált. aztán amikor pici terkóba költözött pár hét alatt megszelídült… mondjuk most sincs nagy étvágya, heti 1-2 szopós de van h kihagy 2 hetet is.
na majd mondd mire lennél konkrétan kíváncsi, szaporítást nemtom de sztem nem lehet bonyolult…
akarsz venni, vagy miért érdekel?
üdv
|
|
"Cobra 12"
Tag
hozzászólások65 |
Kinek mi a tapasztala ennek a szép kígyónak a tartásával/szaporításával kapcsolatban???
|