online terrarisztikai magazin
Felhasználó: Vendég
|
|
Tigrispiton |
|
| Oldal: 1 2 3 4 5 6 |
| Felhasználó | Hozzászólás |
|---|---|
|
12:38:36 Tag
|
2006 májusi a hím és 2006 szeptemberi a nőstény. (hiányosság pótolva) A stimuláció miből áll? |
|
17:27:48 Szabi1437 Tag
|
Helló! Csak azt felejtetted el leírni, hogy milyen idősek. Az, hogy párosodnak – e, sok mindentől függ. Általánosságban ha stimulálod őket, akkor könnyebben összejön, persze ez nem jelenti azt, hogy a megszokott körülmények között kizárt a párzás. Üdv |
|
10:03:08 Tag
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy ha két tigrispitont együtt neveltem kb.70cm-es |
|
11:47:40 KékSárkány Vendég
|
A hozzászólás Fórum Adminisztrátori jóváhagyásra vár |
|
09:04:23 Moderátor
|
nekem nincs hímem. csak azért kérdeztem , hogy mit szeretnél mert az írásodból nem derült ki pontosan. |
|
08:05:34 dehoke Új tag
|
Szeretném összehozni egy hímmel, mert nekem csak egy nőstény van és infó is kellene, ha esetleg írsz egy számot akkor felhívnálak. |
|
16:37:48 Moderátor
|
Hi!
kifejtenéd pontosabban mit szeretnél? Szerezni egy hímet mellé , vagy van hímed és a pároztatás folyamatáról/tojások keltetéséről szeretnél információt ? |
|
14:51:04 dehoke Új tag
|
Sziasztok, Van egy kb. 3m-es nőstény tigrispitonom, szeretném összehozni egy hímmel. Ha vki tud segíteni írjon ki egy számot amin felhívhatom, vagy csögessen meg a 70 703 72 20-as számon. köszönöm
|
|
09:03:15 Szabi1437 Tag
|
|
|
14:03:21 Új tag
|
Köszi szépen! |
|
12:45:45 Szabi1437 Tag
|
Ott a pont Melone!!!! |
|
01:42:38 Új tag
|
|
|
14:21:38 rogozsin Új tag
|
Nemigen ír senki hogy lenne albínó bébi..esetleg nem megy mostanába valaki külföldre? Kint sokkal olcsóbbak..az a baj, hogy itthon ahol lenne, ott drágák:S |
|
10:33:16 Roli Vendég
|
Nemsikerult képet feltennem az albino molurusomrol de esetleg e-mailre elkuldhetem akit érdekel.
a hirdetést az apróba tedd fel nem szólok még1x . üdv Dliz |
|
09:14:11 Moderátor
|
A fórumba nincs "üzletelés"! az apróba nézzetek szét , ott van az elérhetősége… |
|
10:52:02 Tag
|
Első kiruccanásom várhatóan három hónap lesz az azt követő 3-4 év, de akkor már intézném az ottani helyüket, szóval hogy mennyi ideig kellene rájuk vigyázni azt nem tudom, de kb 3-6 hónap és hogy mikortól az a legbizonytalanabb, mert ez év novemberétől jövő márciusig lehet rá számítanom! Köszi az ajánlatot, de rólad nem tudok még semmit! |
|
09:25:10 Moderátor
|
tán az apróhirdetések között kellene keresgélni…üdv |
|
23:46:52 rogozsin Új tag
|
Sziasztok! Szeretnék venni bébi albínó tigrispitont. Ha lehet akkor nőstényt, de ha nincs más, akkor hím is jó. Van vkinek most eladó? Vagy ötlet, hogy hol tudok beszerezni? Előre is köszi. |
|
14:36:35 kigyosember Új tag
|
mennyi időre mész? mert bevállalom azt is,de tenyésztésbe fogom őket cserébe (legalább is a hímet a lányka még kicsi). EZt fel tudom majd ajánlani. |
|
02:31:36 Tag
|
Nem akarom még eladni őket egyenlőre csak érdeklődtem mert évvége felé lehetséges, hogy muszály lesz. De ha ennyi az áruk akkor lehet inkább keresek valkit aki gondozza őket míg haza nem jövök! |
| Oldal: 1 2 3 4 5 6 |
|
A terrarium.hu fórumról | |||
|---|---|---|---|
|
Online Felhasználók: 3 Vendég Maximum Online: 54 |
Fórumok Csoportok:6 Fórumok28 Témák258 Hozzászólások8750 |
Tagok 1240 tag 85 vendég |
Top hozzászólók: E@O - 268 pythonmolurus - 188 dliz - 179 laelia - 161 Jadis - 161 agicica - 157 |
Simple Forum WordPress Plugint készítette Andy Staines:Yellow Swordfish
Fórum Megjelenés / Ikon készlet: default / default
Az alapértelmezett 'Silk' Ikon készletet Mark James készítette:fam fam fam
A matematikai SPAM védelem Michael Woehrer kódján alapul:Software Guide
Az Adminisztrációs felület Patrick Fitzgerald Tabifier csomagját használjaBarelyFitz Designs
Köszönetem mindazoknak akik segítettek, bíztattak, javaslatokat tettek és segítettek tesztelni ezt a plugint