online terrarisztikai magazin
Felhasználó: Vendég
|
|
Rákok |
|
| Oldal: 1 |
| Felhasználó | Hozzászólás |
|---|---|
|
18:33:15 Gdani Új tag
|
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kell tartani a tigrisrákot, mit eszik, milyen gyekran kell etetni, hőmérséklet? +különleges igények. A választ előre is köszönöm! Üdv.:Gdani |
|
12:42:24 Bruni Tag
|
Hello! Pár állatkereskedésben láttam egész nagy szárazföldi rákokat csigaházakban. Gondolom valamilyen remeterák de nekik egy csöpnyi vizük se volt! A nevükre lennék kíváncsi! Előre is köszi!!! |
|
13:10:46 CsabaRemete Új tag
|
Sziasztok! Van egy szárazföldi remeterákom, de nem értek hozzá. Keresem jobb gazdáját. Békés megye. |
|
21:56:13 Tag
|
Köszi!Nem bolharák,hanem közönséges tócsarák (Branchipus stagnalis). Egyébként pedig mivel rák itt is megállja a helyét a kérdés. :) |
|
09:04:42 Tag
|
A rákok inkább az akvarisztikához tartoznak, inkább ott tudnának segíteni neked. Egyébként sztem vmilyen bolharákok vannak a képen. |
|
17:34:10 Tag
|
|
|
17:32:53 Tag
|
Sajnos képet nem tudom beilleszteni.Itt látható: http://kep.tar.hu/trewa/50596035/35705999#2
|
|
17:32:07 Tag
|
|
|
17:30:54 Tag
|
Sziasztok!A meló helyem mellett van egy nagy időszakos pocsolya.Találtam benne egy csomó rákot (?).ha valaki megtudná írni nekem a pontos nevét azt megköszönném.Rakok fel képet. |
|
17:54:01 pedro117 Tag
|
Sziasztok SÜRGŐS! |
| Oldal: 1 |
|
A terrarium.hu fórumról | |||
|---|---|---|---|
|
Online Felhasználók: 1 Vendég Maximum Online: 54 |
Fórumok Csoportok:6 Fórumok28 Témák258 Hozzászólások8750 |
Tagok 1240 tag 85 vendég |
Top hozzászólók: E@O - 268 pythonmolurus - 188 dliz - 179 laelia - 161 Jadis - 161 agicica - 157 |
Simple Forum WordPress Plugint készítette Andy Staines:Yellow Swordfish
Fórum Megjelenés / Ikon készlet: default / default
Az alapértelmezett 'Silk' Ikon készletet Mark James készítette:fam fam fam
A matematikai SPAM védelem Michael Woehrer kódján alapul:Software Guide
Az Adminisztrációs felület Patrick Fitzgerald Tabifier csomagját használjaBarelyFitz Designs
Köszönetem mindazoknak akik segítettek, bíztattak, javaslatokat tettek és segítettek tesztelni ezt a plugint